close
تبلیغات در اینترنت
تغذیه
loading...

کنکوری ها

تغذیه

تبلیغات

تغذيه کافي و مناسب کليد سلامت روزه‌داران

بازدید : 496 دوشنبه 17 تير 1392 نظرات ()


تغذيه کافي و مناسب کليد سلامت روزه‌داران

مصرف غذاي مناسب و به مقدار کافي نکته کليدي در حفظ سلامت روزه‌داران در ماه مبارک رمضان است.

‌ روزه‌داري در ماه رمضان بويژه در تابستان با خطر کم‌آبي بدن همراه است چرا که خوردن وعده‌هاي غذايي فقط به سحر و افطار محدود مي‌شود. علاوه بر اين، بيدار شدن در نيمه‌هاي شب براي خوردن وعده غذايي سحر و کمبود خواب به سردرد منجر مي‌شود.

متخصصان تغذيه سنگاپوري به روزه‌داران توصيه مي‌کنند: وعده غذايي در هنگام سحر را از دست ندهيد چرا که مهمترين وعده غذايي در ماه رمضان محسوب مي‌شود.

«تان شيائو کانگ» از بيمارستان عمومي سنگاپور دراين‌باره مي‌گويد: عدم مصرف وعده غذايي سحر مدت زمان روزه‌داري را طولاني‌تر مي‌کند و باعث مي‌شود روزه‌دار تمام انرژي خود را تنها از وعده غذايي افطار تامين کند.

همچنين افراد روزه‌دار بايد توجه داشته باشند که در وعده افطار از پرخوري خودداري کنند. پرخوري و مصرف غذاهاي حاوي چربي فراوان به بروز مشکلات سيستم گوارشي و اضافه وزن منجر مي‌شود.

به اعتقاد پزشکان تغذيه، مصرف غذاهاي چرب و قندي به مقدار زياد احساس خستگي را در فرد ايجاد مي‌کند.

به گزارش ايسنا به نقل از گلف‌نيوز، مصرف مقدار مناسب آب در فاصله افطار تا سحر، خطر از دست رفتن آب بدن را در طول روز کاهش مي‌دهد.

لبنيات کم کالري چاق کننده است

بازدید : 480 یکشنبه 16 تير 1392 نظرات ()



لبنيات کم کالري چاق کننده است
به گزارش روز شنبه ايرنا از پايگاه خبري ديلي ميل کارشناسان مي گويند: مصرف غذاهاي کم کالري لزوما به معني مصرف کالري کمتر نيست بلکه در برخي موارد باعث خوردن و نوشيدن بيشتر مي شوند.
در اين مطالعه مشخص شد کودکاني که در دوران کودکي شيرهاي کم چرب مي نوشند در سال هاي بعدي زندگي چاق تر از کودکاني مي شوند که شير کامل مصرف کرده اند.
به گفته کارشناسان، محصولاتي که با شير کم چرب درست مي شوند براي خوش طمع شدنشان به آنها شکر اضافه مي شود. اين در حالي است که شير کامل تنها حاوي سه تا چهار درصد چربي است.
معمولا تصور مي شود که با نوشيدن شيرهاي کم چرب مي توان از تمام فوايد نوشيدن يک شير کامل از جمله ويتامين دي، کلسيم و پروتيين بدون مصرف چربي و کالري بهره برد.
کاهش چربي در شيرهاي کم چرب باعث مي شود که اين شيرها داراي کالري کمتري شوند اما دکتر والت ويلت از دانشکده بهداشت عمومي دانشگاه هاروارد معتقد است که نوشيدن نوشيدني هاي کم کالري لزوما به معني مصرف کالري هاي کمتر نيست.
به گفته کارشناسان، مدارک کمي براي تاييد اين ايده وجود دارد که نوشيدن شيرهاي کم چرب موجب کاهش وزن مي شود زيرا کاهش مصرف چربي با خوردن و نوشيدن بيشتر غذا جبران مي شود. اين مطالعه نشان داد، خطر اضافه وزن پيدا کردن در سال هاي بعدي زندگي افرادي که شيرهاي کم چرب مي نوشند، بيشتر است.
اين مطالعه همچنين نشان داد که شيرهاي کم چرب نسبت به شيرهاي کامل حاوي مواد مغذي کمتر هستند.
اين در حالي است که لبنيات پر چرب حاوي يک منبع حياتي از ويتامي هاي A، D، E و K و کلسيم و فسفر به صورت محلول در چربي است. اين مطالعه در مجله JAMA Pediatrics منتشر شده است.

چند نکته طلايي براي روزه داري در تابستان

بازدید : 509 یکشنبه 16 تير 1392 نظرات ()



چند نکته طلايي براي روزه داري در تابستان

هدف ما از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوي آن، بهره بردن از منافع جسماني و رواني اين ماه مبارک است. البته ماه رمضان امسال به دليل مصادف شدن با روزهاي گرم و طولاني تابستان داراي حساسيت و تحمل بيشتري است که با يک برنامه تغذيه اي درست هنگام افطار و سحر مي توانيم بدون هيچ گونه مشکلي از مزاياي آن بهره ببريم و به مشکلاتي مانند ضعف بدني، افت فشار، تشنگي و گرسنگي نيز دچار نشويم.



 بقیه در ادامه مطلب

سلامت وامنيت غذايي بااستفاده ازعلم زيست فناوري به دست مي آيد

بازدید : 645 یکشنبه 16 تير 1392 نظرات ()



سلامت وامنيت غذايي بااستفاده ازعلم زيست فناوري به دست مي آيد
به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، محمد علي ملبوبي روز شنبه در هشتمين همايش ملي بيوتکنولوژي و چهارمين همايش ملي ايمني زيستي ايران افزود: کشور در زمينه علم زيست فناوري پيشرفت هاي خوبي داشته و وجود قوانين متعدد در قانون اساسي ما مويد اين ادعاست.
چنانچه در سند چشم انداز بيست ساله کشور به توسعه علم زيست فناوري تاکيد شده و وجود ۲۴ داروي نوترکيب در بازار نشان از پيشرفت اين علم در کشور دارد.
عضو هيات علمي پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک کشور گفت: اکنون پتانسيل خوبي در زمينه توليد محصولات کشاورزي تراريخته در کشور وجود دارد که با برنامه ريزي مي توان از آنها استفاده کرد.
ملبوبي گفت: آمارهاي جهاني نشان مي دهد در سال ۲۰۰۹ بيش از ۳۰۰۰پروژه ژنوم ( محصولات تراريخته )در جهان به نتيجه رسيده که اين آمار در سال ۲۰۱۳ به ۲۳ هزار پروژه افزايش يافته است و اين آمار نشان دهنده رشد اين محصولات در جهان است .
به گفته وي امروزه تمام کشورهاي جهان ناگزير به استفاده از محصولات زيست فناورانه هستند بنابراين ايران اسلامي نيز بايد با توجه به پتانسيل هاي موجود گام هاي موثري را در اين زمينه بردارد.
همچنين بهزاد قره ياضي رييس انجمن ايمني زيستي ايران در اين همايش گفت: بايد وضعيت کشور در زمينه علم زيست فناوري ترسيم شود تا فرصت ها شناخته و براي استفاده بهتر از آنها برنامه ريزي شود.
وي اظهار داشت: سالانه ميليون ها دلار انواع محصولات تراريخته وارد کشور مي شود در حالي که توان توليد اين محصولات در کشور وجود دارد اما اين محصولات توليد نمي شوند از اين رو بايد مشکلات موجود بر سر راه توليد اين محصولات برداشته شود..
وي از رييس جمهوري منتخب خواست با ارايه راهکارهايي موانع موجود بر سر راه توليد محصولات تراريخته را رفع کند.
هشتمين همايش ملي بيوتکنولوژي و چهارمين همايش ملي ايمني زيستي ايران امروز - شنبه - دردانشگاه تهران آغاز شد. اين همايش تا ?? تيرماه ادامه دارد.
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • دبستان
  • دوره اول متوسطه
  • دبیرستان دروس عمومی
  • دبیرستان دروس تخصصی
  • سوالات نهایی سوم دبیرستان
  • سوالات نهایی پیش دانشگاهی
  • کنکور سراسری
  • جزوات کمک آموزشی
  • دانشگاه
  • نمونه سوالات پیام نور
  • معرفی رشته ها
  • سوالات کارشناسی ارشد
  • آزمون های آزمایشی
  • اخبار
  • اخبار ورزشی
  • اخبارعلمی آموزشی
  • خبرروز
  • پزشکی وسلامت
  • علم وفن آوری
  • خلاصه درس
  • مشاوره و برنامه ریزی